Home / SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A házhoz szállítás Magyarország egész területére egységesen 1500,- Ft, mely összeg tartalmazza a 27 %-os Általános Forgalmi Adót, és amely összeg a rendelésnél hozzáadódik a rendelt termékek árához.

A hétköznap 13:00 óráig leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk. A péntek 13:00 óra és hétfő 06:00 óra között beérkezett megrendeléseket a keddi napon szállítjuk. Az Eger területéről érkezett megrendelések kiszállítását egyedileg egyeztetjük.

–  Eger város területére kínáljuk az Express kiszállítást: Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk keretében rendelését még aznap kézbesítjük Önnek. A megrendelés leadásának határideje 13:00 ezt követően már csak a következő napon tudjuk vállalni a kiszállítást. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon  +36-30-822-3363. A szolgáltatás csak a város területén vehető igénybe.

Személyes átvétel

Vegye át rendelését üzletünkben gyorsan, rugalmasan, készletről, akár extra kedvezménnyel.

Fizetési mód: Készpénzes fizetés átvételkor, banki előreutalás.

Bankkártyás fizetés kizárólag Eger-Felnémet, Andornaktálya, Nagytálya, Maklár, Ostoros, Novaj, Felsőtárkány és Egerszalók területére történő kiszállítás esetén lehetséges.

 

X