0 elégedett ügyfél
0 eladott palack ital havonta
0 raklap mozgatás hetente
0 fogadott rendelés naponta

Ki vagy Agria Drink?

 

1997. augusztus 1-ig húzzuk vissza az idővonalat, itt kezdődött minden, ami Agria Drink. Megnyíltak a kapuk a vásárlóink előtt, mind a lakosság, mind a viszonteladók részére. Több mint 20 éve várják áruházaink a vevőket a már jól megszokott helyen, az Eger, Kertész utca 183 szám alatt. Többen úgy azonosítják a környéket, hogy „Tudod! Az Agria Drinknél.”, hiszen a városban mindenki tudja merre vagyunk találhatóak, erre büszkén térünk ki, hiszen ez nagy részben a vásárlóinknak köszönhető.

Teljes körű kiszolgálást szeretnénk megvalósítani, egy telephelyen belül kínálunk élelmiszert, italok hetente bővülő széles választékát valamint vegyi- és papíráru kínálatunkból is van lehetőség válogatásra. Ebben segítségünkre van a nem kevesebb, mint 400 beszállító partnerünk, akik nap, mint nap hozzák áruikat, hiszen a kereslet igényli.

Apropó kereslet. 2001-ig forognak a filmkockáink: Más környéken is megjelentünk, április 1-jén elindult a Logisztikai központunk és a termékeink kiszállítása. Viszonteladók, vendéglátósok, közintézmények, hotelek részére is házhoz visszük rendeléseiket saját szállítóinkkal. Korszerű és igényes gépjárműinkkel vidékre már másnapra célba juttatjuk a rendeléseket, ez Eger városán belül még aznap teljesülhet. Egész Kelet-Magyarországot behálózóan számos kereskedelmi, vendéglátói körben teljesítjük megbízásainkat, vevőink elégedettsége pedig folyamatos további partnereket hoz. A megnövekedett igények fejlesztéseket követelnek, ezért többször volt már szükséges- és folyamatos bővítés alatt áll- a raktárunk és kínálatunk bővítése. Lelkesedésünk jelenleg több mint 5000m2-en tart, itt készítik össze a Telesales csapatunk tagjai a megrendeléseket és indítják útnak a megrendeléseket komissiózóink.

Az igények mellett a korral is lépést kell tartanunk, megnyitottuk tehát a 3. „telephelyünket” melyet már a világ hálóz be és a jövő tart életben. Végre virtuálisan is bepakolhatunk a kosarakba és az otthon kényelmében várhatjuk a megrendeléseinket. #agriadrinkfromhome

Telephelyeink

Agria Drink C + C

3300 Eger, Kertész utca 183.
Tel.: (36)412-254
Italok széleskörű választékban lakosság és viszonteladók részére.

Agria Market C + C

3300 Eger, Kertész utca. 183.
Tel.: (36)516-478
Élelmiszer, vegyi- és papíráru kínálat lakosság és viszonteladók részére.

Logisztika

Agria Drink Logisztikai központ

3300 Eger, Kistályai út 18.
Tel.:(36)517-577  (36)517-578
Logisztikai raktárunkból saját szállítóinkkal kézbesítjük a megrendeléseket.
X