A JÓ BULIK NÁLUNK KEZDŐDNEK!

Legyen az esküvő, legénybúcsú, lánybúcsú, céges-privát vagy baráti rendezvény,  kisebb kerti parti, nagyobb fesztivál. A legkisebb rendezvénytől kezdve a legnagyobb fesztiválok lebonyolításához rendelkezünk nem csak széles árukínálattal, hanem a kiegészítő termékekkel is, mint sörcsapok, sörpadok, hűtők, a sör csapolásához szükséges CO. palackokkal.

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező fiatalos csapatunk nagyban megkönnyíti a rendezvényekhez szükséges alapanyag és italbeszerzését, így időt és energiát spórolva a szervezőknek.

Akkor sikeres a rendezvény, ha a résztvevők jókat esznek és jókat isznak. Az Agria Drink Kft a sikerhez minőségi alapanyagokkal, széles kínálattal, szakértelemmel tud hozzájárulni.

Esküvők

Az Agria Drink Kft prémium italai felejthetetlenné teszik ezt a fontos napot a fiatal pár és a vendégek életében. Polcainkon megtalálható minden vendég kedvenc itala! Gyere és válogass kedvedre! Nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz a fel nem használt készleteddel, a bontatlan termékeket díjmentesen visszavásároljuk a rendezvényt követően.

Kollégáink a 30/822-33-63 –as telefonszámon várják megkeresésedet. Tapasztalatunknak köszönhetően reális becslést tudunk adni a megvásárolandó mennyiségre.

Rendezvények

Speciális személyre szabott lebonyolítást tudunk biztosítani. Igény esetén a kellékeket, padokat, hűtőket a helyszínre szállítjuk, majd a rendezvényt követően vissza.

A helyszínre történő kiszállítás az eszközökön kívül a megrendelt árura is működik. Profi csapatunk összekészíti, kiszállítja az árut és gondoskodik arról, hogy minden időben és a megfelelő helyre kerüljön.

X