Home / Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A WEBSHOP-on keresztül beérkezett megrendelések házhoz szállítása Magyarország egész területére 10 kg-ig egységesen 1990,- Ft mely összeg tartalmazza a 27 %-os Általános Forgalmi Adót, és amely összeg a rendelésnél hozzáadódik a számla értékéhez.

A hétköznap 13:00 óráig leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk. A péntek 13:00 óra és hétfő 06:00 óra között beérkezett megrendeléseket a keddi napon szállítjuk. Az Eger és vonzáskörzetéből (Felnémet, Andornaktálya, Nagytálya, Maklár, Ostoros,
Novaj, Felsőtárkány és Egerszalók)
érkezett megrendelések kiszállítását egyedileg egyeztetjük és akciósan szállítjuk 990.- forintért.

Eger város területére kínáljuk az Express kiszállítást: Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk keretében rendelését még aznap kézbesítjük Önnek. A megrendelés leadásának határideje 13:00 ezt követően már csak a következő napon tudjuk vállalni a kiszállítást. Szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon  +36-30-822-3363. A szolgáltatás csak a város területén vehető igénybe.

Személyes átvétel

Vegye át rendelését üzletünkben gyorsan, rugalmasan, készletről, akár extra kedvezménnyel.

Fizetési mód

A Magyar Posta és a GLS futárszolgálat igénybevétele esetén készpénzes fizetés átvételkor vagy banki előreutalás.

Bankkártyás fizetés kizárólag Eger-Felnémet, Andornaktálya, Nagytálya, Maklár, Ostoros, Novaj, Felsőtárkány és Egerszalók területére történő kiszállítás esetén lehetséges, Agria Drink Kft végzi a kiszállítást.

Kiszállítást végzők

Eger és vonzáskörzetében saját autóval Mi végezzük a kiszállítást

GLS Futárszolgálat

Magyar Posta. A Magyar Posta választása esetén a kiszállítás ideje 1 nappal hosszabbodik.

X