Agria Drink az otthonodig!

 

Kedves Vevőink!
Elindítottuk házhozszállításunkat, hogy megkönnyítsük a bevásárlást és minimalizálni tudjátok a kijárást!
Örömünkre szolgál, hogy a már igénybe vehetitek szolgáltatásunkat, miszerint kollégáink gondosan összeválogatják az általatok megrendelt cikkeket és sofőrjeink a kapuig viszik nektek.

Eger-Felnémet, Egerszalók, Felsőtárkány, Andornaktálya, Nagytálya, Maklár és Ostoros területén belül vállaljuk kiszállításunkat, 15.000Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen, ez alatt 1500Ft-ért.

A hétköznap 12:00-ig leadott rendelésekkel már aznap, az ezután leadott rendeléssel az azt követő munkanapon már indulnak is hozzátok tiszta és fertőtlenített autóink.

Fizetés: Bankkártya vagy készpénz. Készpénzes fizetés esetén kérjük a pontos összeg kikészítését! Futárjaink nem minden esetben tudnak váltópénzt biztosítani.

Mindent megteszünk, hogy zökkenőmentesen tudjuk segíteni mindennapjaitokat, azonban nem várt készlethiányok adódhatnak! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amit jelenleg szállítani tudunk:
• Alapvető élelmiszerek (Konzerv, liszt, cukor, tej…)
• Tojás
• Papíráru
• Tisztítószerek
• Italáru
• Tartós élelmiszer. A *-al  jelölt termékek rendelése esetén, kollégánk telefonon egyezteti Önnel a kiválasztott ízt, formát típust.

 

Akciókról és új termékekről a Facebook oldalunkról is tájékozódhattok.

Rendeléseiteket telefonon tudjátok leadni nyitvatartási időben, Hétfőtől- Péntekig: 07:00-16:00 óráig.
Telefonszám: +36/517-577 és +36/517-578

Kollégáink minden információt és segítséget megadnak a vonal túlsófélén.

#Maradjotthon, az Agria Drink az otthonodig megy!

A listán található adatok tájékoztató jellegűek, amennyiben olyan terméket keresel, ami nem szerepel alább, telefonos kollégáink bővebb tájékoztatást tudnak nyújtani.

Az árak bruttóban értendőek.